tiistai 5. kesäkuuta 2012

Liinakriisi + kynsivinkki

Meillä (tai siis minulla) on liinakriisi. Meille tulee perus valkoinen paperiliina pamarkista (50m). Mutta. Tarvitsisin turkoosia organzaa kaitaliinaksi, ja olin suunnitellut tilaavani decorahousesta, mutta siellä on juuri turkoosi varastosta loppu.

Nyt siis vinkkejä kanssamorsiot, mistä saisi organzaliinaa halvalla, mistä olette itse ostaneet? Aika monella varmaan on pitopalvelu ja muuta vastaavaa, mutta me tehdään häät itse joten hieman toisenlaisella budjetillakin mennään...

Ja sitten kynsivinkki. Löysin täydellisen hääkynsilakan ainakin itselleni, ja ajattelin jakaa sen. Täydellisen kimmeltävä, sopivan hillitty vaaleanpunainen. Lakka on Flormalin (halpis) mutta säilyy kynsissä hyvänä ainakin 4 päivää, joten ei edes tarvitse hääaamuna lakkailla. Kuvat kertovat enemmän kuin sanat, joten kuvia.



Kuvassa näkyy myös kihlasormus, ja todennäköisesti minulle on tulossa samaa sarjaa vihkisormus yhdellä timantilla ja valkokultaisena :)

Vinkki: Jos kaipaisit Garnierin bb-voidetta, niin tuolla minun pukeutumisleikin puolella olisi sellaisen arvonta, vielä tämän viikon :)

1 kommentti:

  1. Oletko käynyt Sinelliltä katsomassa tuota organzanauhaa? Viimeksi kun kävin Sinellissä, niin siellä oli paljon erilaisia organzanauhoja.

    VastaaPoista