torstai 19. tammikuuta 2012

Buffet

Monissa häissä on jonkinlainen buffet. On karkkibuffettia, on kakkubuffettia. Entä jos meidän häissä olisi muffinssibuffet?

Muffinssit ovat ehkä ainoita leipomuksia joita rakastan tehdä. Niin nopeita ja helppoja. Joten mietin että miksikäs en tekisi muffinsseja valmiiksi pakkaseen häitä varten. Tosin koristelu vielä mietityttää, mutta silti.

Mitä sanoisitte? Olen ajatellut ainakin perinteistä sitruunamuffinssia, suklaamuffinssia, omaa suosikkiani mustikka-vaniliamuffinssia ja miltäs kuulostaisi puolukka-valkosuklaamuffinssi. Myös jotain muffinssia voisi testata joka sisältäisi esim. banaanijugurttia.

Tässä muutama inspiraatiokuva muffinseista :)





 Ehkäpä tällaisia





tai näitä. Pitää katsella kaupoista värikkäitä muffinssivuokia

Kuvat Style me pretty

6 kommenttia:

  1. nam, hyvännäkösii muffinsseja. Meillekkään ei tule karkkibuffaa ja oon itekki aatellu että jos tekis muffabuffan;) Oon tosin aika käsi leipomisessa, mutta tässähän on aikaa treenailla.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa olen ajatellut :) Muffinssit ovat niin helppoa leipoa ja niin hyviä.

      Poista
  2. Pakko muuten sanoa että muffinssi ja cupcake on kaksi täysin eri asiaa. Noissa kuvissa ei ole muffinseja vaan cupcakeja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä ero niillä on? :) valista tietämätöntä

      Poista
  3. Paljonko teidän häihin tulee vieraita, jos aiot itse leipoa kaikki muffinssit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Häihin on tulossa ehkä 60 vierasta. Onneksi muffinssit saa pakastettua ettei kaikkia tarvitse leipoa kerralla :) Tosin aika pitkälti kaikki muukin tehdään itse (vanhempien avustuksella) kuten salaatit ja muut. Kun pitopalveluun ei ole varaa niin kaikki on tehtävä itse.

      Poista